"БДЖ - Пътнически превози" ЕООД ще осигури допълнително 18 200

...
"БДЖ - Пътнически превози" ЕООД ще осигури допълнително 18 200
Коментари Харесай

БДЖ осигурява допълнително места във влаковете за Коледа и Нова година

"БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД ще обезпечи в допълнение 18 200 места за идните празници. Това оповестиха от сдружението. С спомагателни вагони ще бъдат увеличени съставите на някои влакове, които пътуват по главните посоки в страната.

От през днешния ден до 2 януари 2018 година в това число с увеличени сформира ще пътуват влаковете по най-натоварените направления в страната - София-Варна-София; София-Бургас-София; София-Пловдив-София; София-Плевен-София; София-Горна Оряховица-София; София-Русе-София; София-Лом-София; София-Видин-София; София-Петрич-София.

При закупуване на билети за отиване и връщане пасажерите могат да употребяват от 10 до 30 на 100 понижение от постоянната цена според от другите търговски предложения на сдружението.

Клиентите на националния железопътен транспортьор могат да получат подробна информация за разписанията на влаковете от чиновниците на гишетата "Информация " и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информативен телефон 0700 10 200.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР