БДЖ - Пътнически превози ЕООД ще компенсира всички свои клиенти,

...
БДЖ - Пътнически превози ЕООД ще компенсира всички свои клиенти,
Коментари Харесай

От БДЖ обясниха защо се наложи десетки пътници да моржуват сред нищото

„ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД ще компенсира всички свои клиенти, които са пътували с нощните влакове № 2627 от София за Варна и № 8627 от София за Бургас. Влаковете са престоявали заради зародили механически неизправности в локомотивите, подбудени от рисково ниските утринни температури, оповестиха от пресцентъра на държавната железница.

До изчакването на подмяната на локомотивите и по време на дълготрайния престой на влака от София за Варна в гара Славяново, чиновниците от транспортния личен състав са обезпечили одеала на пасажерите, а след идването в гара Шумен са обезпечени храна и топли питиета.

Националният железопътен транспортьор ще даде билет за определен маршрут на пътешестване с трен в страната на всички пострадали от престоя на тези две нощни композиции. Клиентите на „ БДЖ - Пътнически превози” ЕООД могат да получат своята отплата на билетните каси във всяка една гара, като дават билета си от пътуването с нощните влакове от София за Варна и Бургас.

Движението на влаковете продължава да се прави в изискванията на усложнена зимна конюнктура. И през днешния ден няма да пътуват композициите в секторите Добрич - Кардам и Самуил - Силистра. Отменени са и пътнически влакове в секторите Бургас - Карнобат - Сливен - Карлово. Композициите, които пътуват на дълги дестинации, се движат със закъснения.

Националният железопътен транспортьор приканва своите клиенти да демонстрират самообладание и да се осведомят навреме за настоящата конюнктура на придвижване на влаковете. Поради зимните условия и прекалено ниските температури е допустимо възникването на насилствени престои и струпване на закъснения при придвижването на влаковете. Актуална информация за придвижването на влаковете клиентите на „ БДЖ - Пътнически превози” ЕООД могат да получат от чиновниците на гишетата „ Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари, както и на националния информативен телефон 0700 10 200.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР