БДЖ–Пътнически превози ЕООД ще компенсира всички свои клиенти, които са

...
БДЖ–Пътнически превози ЕООД ще компенсира всички свои клиенти, които са
Коментари Харесай

С безплатни билети ще бъдат компенсирани пътниците от бърз влак София - Бургас

„ БДЖ–Пътнически транспорти ” ЕООД ще компенсира всички свои клиенти, които са пътували с бързия трен № 3623 от София за Бургас на 28.11.2018 година, оповестяват от сдружението.

Влакът отпътува със 192 минути забавяне заради обледяване на токоснемателя на локомотива, който е трябвало да го обслужи, както и неналичието на опция сега да бъде сменен с различен. Поради изчакването да бъде обезпечен локомотив се е стигнало до огромното забавяне.

В тази връзка националният железопътен транспортьор ще възвърне сумата за билета на всички, които са се отказали от пътуването, а на всички пострадали, които са изчакали заминаването на композицията, ще даде по един двупосочен билет за определен маршрут на пътешестване с трен в страната, оповестиха от компанията.

Клиентите на „ БДЖ–Пътнически транспорти ” ЕООД могат да получат своята отплата в период до три месеца на билетните каси във всяка една гара в страната, като дават билета си от пътуването с бързия трен № 3623 от София за Бургас на 28.11.2018 година

Към момента придвижването на влаковете в страната се прави в изискванията на зимна конюнктура, като някои композиции се движат със закъснения. Няма прекратено придвижване в нито един железопътен сектор.

Националният железопътен транспортьор приканва своите клиенти да демонстрират самообладание и да се осведомят навреме за настоящата конюнктура на придвижване на влаковете. Поради зимните условия е допустимо възникването на насилствени престои и струпване на закъснения при придвижването на влаковете.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР