БДЖ осигурява над 7000 допълнителни места в съставите на влакове,

...
БДЖ осигурява над 7000 допълнителни места в съставите на влакове,
Коментари Харесай

БДЖ увеличава местата във влаковете за 3 март

БДЖ обезпечава над 7000 спомагателни места в съставите на влакове, които пътуват по главните посоки в страната за по-удобно напредване през множеството почивни дни за отбелязването на националния празник - 3 март, оповестиха от пресцентъра на националния жп транспортьор.

От през днешния ден до 6 март в това число ще бъдат с повече вагони влаковете композиции по следните направления:
София-Варна-София;София-Бургас-София;София-Пловдив-София;София-Свиленград-София;София-Горна Оряховица-София;София-Русе-София;София-Лом-София;София-Видин-София;София-Благоевград-София;София-Петрич-София;София-Драгоман-София;Варна-Пловдив-Варна;Варна-Враца-Варна;Горна Оряховица-Пловдив-Горна Оряховица;Горна Оряховица-Плевен-Горна Оряховица;Горна Оряховица-Русе-Горна Оряховица;Русе разпределителна-Стара Загора-Русе разпределителна.
Очакват се и доста искащи да пътуват с теснолинейката, като по тази причина на 3 март ще бъдат обезпечени спомагателни вагони и за трен „ Родопи “ от Септември до Добринище и назад.

Освен на касите, билети се продават онлайн до 30 дни авансово посредством уеб страницата на БДЖ и на bileti.bdz.bg. При закупуване на билети за отиване и връщане могат се употребяват от 10% до 20% понижение от постоянната цена на билета.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР