"Бдин" /Видин/ загуби с 1:2 на лидера "Спартак" /Плевен/ в

...
"Бдин" /Видин/ загуби с 1:2 на лидера "Спартак" /Плевен/ в
Коментари Харесай

Бдин отстъпи на 10 от Спартак /Плевен/ в здрав мач /снимки/

"Бдин " /Видин/ загуби с 1:2 на водача "Спартак " /Плевен/ в дербито на 26 кръг на Северозападната Трета лига.
В 38-ата минута гостите останаха с човек по-малко, откакто Даниел Кристофър бе изпъден за втори жълт картон.
Головете означиха Мариян Огнянов (0:1 в 61 мин.), Ивайло Иванов (0:2, автогол в 73 мин.) и Янек Кирилов за крайното 1:2 в 83 мин..
Двата тима се "захапаха " от първия съдийски сигнал и изиграха динамичен и забавен за феновете дуел. В 10-ата минута удар с глава на Ивайло Иванов след центриране от ъглов удар "облиза " страничната греда. 10 минути по-късно Мариян Огнянов повтори упражнението, само че вратарят на "Бдин " Павел Станев се разтегна и мазета.
В 33-ата минута след единоборство Валентин Макавеев от тима на гостите получи тежка травма и напусна наложително терена. Двата тима продължиха с твърдите дейности, а основният арбитър Николай Малджански опита да тушира пристрастеностите с публични предизвестия. Даниел Кристофър обаче остави състава на гостите с 10 индивида, като в границите на две минути заслужи два жълти картона поради рискови влизания в краката на футболисти на домакините. 5 минути по-късно Деян Захариев бе съборен в наказателното поле на "Спартак ", футболистите на "Бдин " претендираха за дузпа.
През второто полувреме водачът в класирането излезе на терена с прекроена схема- прибрани в личната половина, като напред разчитаха на контраатаки и на опитния Мариян Огнянов.
"Бдинци " пробваха напън, в 51-ата минута Андрей Атанасов-Хищника можеше да реши мача, само че ударът му с глава срещна напречната глава. 10 минути по-късно още веднъж Атанасов можеше да открие резултата, само че вратарят на гостите избави. В ответната контраофанзива се случи нелогичното - Мариян Огнянов означи за 0:1
лед следващото центриране от ъглов удар стражът на гостите Иван Ризов се приземи с топката зад голлинията, само че реферът отсъди нарушаване в офанзива.
В 73-ата минута гостите удвоиха след още една бърза контраофанзива. Кристиян Иванов напредна отдясно, центрира остро по земята, а в устрема си да избие Иванов насочи топката в личната си врата. Домакините не се предадоха и продължиха да нападат, употребявайки численото си предимство. В 83-ата минута Янек Кирилов се оказа най-съобразителен в наказателното поле след центриране от корнер и означи за 1:2. Опитните футболисти на "Спартак " обаче не разрешиха поврат, а силите на домакините в края на мача свършиха.
Главният арбитър сподели общо седем жълти картона на играчи на "Бдин ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР