Бдин /Видин/ загуби с 0:1 гостуването си на Спартак във

...
Бдин /Видин/ загуби с 0:1 гостуването си на Спартак във
Коментари Харесай

Бдин загуби с 0:1 гостуването си на Спартак във Варна

" Бдин " /Видин/ загуби с 0:1 гостуването си на " Спартак " във Варна в среща от 5-ия кръг на Втора футболна лига.
" Спартак " имаше игрово преимущество през първата част. Ромееш, Начев и Ахмедов излязоха на позиция още до 15-ата минута като най-опасен бе ударът на Ахмедов с глава близко над вратата. Грънчов с глава стреля в навън в 28-ата минута.
За гостите от Видин Ушагелов на два пъти се измъкна зад отбраната на соколите, само че един път Георгиев парира удара му, а по-късно нападателят стреля в навън. Единственият гол в мача падна в продължението на първото полувреме. Георги Мариянов откри резултата в първата минута на добавеното време като насочи топката в мрежата с глава след центриране на Виктор Митев.
Натискът на " Спартак " продължи и през втората част. В 61-ата минута Ахмедов засече от близко центриране, само че вратарят мазета. В 69-ата минута Ромееш стреля от воле в навън. Андриан Димитров в продължението шутира във вратаря, оповестиха от щаба на " Спартак " Варна.
В идващия кръг " Бдин " е хазаин на " Марица " /Пловдив/. Мачът е в неделя, 20 август, от 18 часа на стадион " Георги Бенковски
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР