Бдин Видин победи с 3:1 Академик в Свищов в среща

...
Бдин Видин победи с 3:1 Академик в Свищов в среща
Коментари Харесай

Бдин с ценна победа над Академик в Свищов /снимки/

" Бдин " Видин победи с 3:1 " Академик " в Свищов в среща от 18 кръг на Северозападната трета лига.
С два гола за гостите се отличи Тома Ушагелов, един път се разписа Цветомир Тодоров.
Мачът предложи на феновете доста единоборства, жълти картони и борба в средата на терена. И двата тима имаха шансове, само че по-концентриран пред гола се оказа по-опитният тим на " Бдин ".
Тома Ушагелов означи за 1:0 в 30-ата минута с прекрасен удар от въздуха. При този резултат приключиха първите 45 минути.
Пет минути след началото на второто полувреме Мартин Колев върна интригата в мача, завършвайки офанзива на домакините с изстрел от границата на наказателното поле за 1:1. Попадението вдъхна кураж на футболистите на " Академик " за освен това в срещата, те се настаниха по-трайно в наказателното поле на гостите, само че това даде опция да бързи контраатаки на " Бдин ".
В 72 минута Цветомир Тодоров прекърши стремежа на домакините с обмислен удар от 15 метра. Само две минути по-късно всичко в мача завърши след второто попадение на централния нападател на видинчани Ушагелов.
В идващия кръг " Бдин " е хазаин на дублиращия тим на " Ботев " /Враца/. Мачът е в събота, 18 март, от 14:30 часа на стадион " Георги Бенковски ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР