"Бдин" победи с класическото 3:0 "Трявна", но стигна трудно до

...
"Бдин" победи с класическото 3:0 "Трявна", но стигна трудно до
Коментари Харесай

Бдин победи с 3:0 Трявна /снимки/

"Бдин " победи с класическото 3:0 "Трявна ", само че стигна мъчно до триумфа, който остави тима на върха в класирането. Гостите си означиха автогол в 61- та минута посредством Христо Минчев, Радослав Байчев удвои в 84- та, а третия гол падна в 94- та минута, като негов създател стана Боби Борисов.
Видинчани изиграха най-слабото си първо полувреме от началото на сезона, като гостите даже можеха да затворят полувремето с гол. Мача стартира с отдалечен удар на Радослав Байчев, който вратарят на гостите отрази. Гостите се бранеха и разчитаха на контраатаки, а видинчани мъчно стигаха до обстановки за гол. Милен Петров опита удар в средата на полувремето, само че още веднъж стража на гостите Иван Петров избави. В 35- та минута гол с глава на Иван Макриев бе анулиран поради заслужено отсъдена засада. В 42- та минута отбраната на видинчани изпусна техничният Васил Андреев, който от точката на дузпата натресе гредата над Ивайло Сайков /Сайков направи страхотни спасявания през втората част и реализира пета поредна суха мрежа/.
Бдинци излязоха преобразени през втората част и започнаха да притискат гостите, само че обратно на логиката "Трявна " стигнаха първи до голова обстановка. В 50- та минута още веднъж Васил Андреев излезе самичък против Сайков и би, само че стража на домакините избави със страховит инстикт. Натиска на домакините се усили и удари на Боби Борисов и Байчев заплашиха вратата на гостите. Старши треньора на "Бдин ", Борислав Борисов направи и една промяна при започване на полувремето, като в игра се появи младока Ангел Петров, който внесе прохлада в нападателен проект. Логичното се случи в 61- ва минута. Алекс Георгиев направи следващото си остро влизане по крилото и центрира в наказателното поле, а топката бе отклонена във вратата от бранителя гостите Христо Минчев за 1:0. Автогола даде убеденост на домакините и те продължиха да нападат, само че пък и гостите продължаваха да търсят своите шансове. Денис Николов, Радослав Байчев и Боби Борисов насочиха рискови удари с цел да се стигне до 84- та минута когато падна вторият гол. Борислав Борисов открадна една топка в центъра и напредна по крилото, като последва акуратен пас към Байчев и той означи за 2:0. В даденото от основният арбитър Ивайло Живков четири минутно продължение падна и третият гол. Ситуацията бе идентична с второто попадение, само че в този момент функциите си размениха Байчев и Борисов. Байчев напредна по крилото и откри по земята Борисов, който означи за крайното 3:0.
"Слабо първо полувреме. Това е най-слабото първо полувреме, от както аз повеждам тима. Нямам пояснение. Ако чакат гостите сами да паднат доста се лъжат. Говорихме на полувремето в съблекалнята. Концентрирани сме и желаеме да победим, само че не се получава ето по този начин ми споделиха. Второто полувреме играхме по- решително и даде резултат. Излишен жълт картон си изкара Мартин Димитров, който го вади от тима за идващият мач в Свищов. До края на полусезона ще отсъства Светослав Ангелов, който има разкъсан мускул. В Свищов отиваме за победа ", разяснява старши треньорът на "Бдин " Борислав Борисов.
В оставащите три кръга видинчани имат две гостувания и едно домакинство. На 28 октомври гостуват на "Академик "/Свищов/, на 4 ноември одобряват в дерби мача "Янтра "/Габрово/ и на 11 ноември гостуват на "Локомотив "/Мездра/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР