Бдение в памет на убития на 7 март мъж организират

...
Бдение в памет на убития на 7 март мъж организират
Коментари Харесай

Бдение в памет на убития преди дни мъж в Добрич

Бдение в памет на убития на 7 март мъж провеждат поданици на Добрич. Цветя ще бъдат положени на мястото на закононарушението в Градския парк " Св. Георги ". Заподозреният за убийството на 56-годишния мъж, чието тяло беше открито от инцидентен минувач, е арестуван от полицията.

08 март 2024, 11:59

Психично болен мъж намушка двама мъже в парка в Добрич, има погубен

След 18.00 часа на 7 март е видяно тялото на мъж в градския парк в Добрич. Пристигналият на място екип на Спешна помощ открива, че жертвата на закононарушението е умряла. До гибелта се е стигнало в резултат на прободни рани от нож. Установен и арестуван е 31-годишен мъж, който страда от психологично заболяване.

Работата по доказване и документиране на осъщественото закононарушение продължава и все още, осведомят от Окръжната прокуратура. Назначени са правосъдно – здравна и други експертизи. Предстои след разбор на събраните досега доказателства да бъде взето решение за ангажиране на наказателна отговорност.

В обществените мрежи добричлии провеждат през днешния ден от 11.00 часа бдение в памет на убития мъж и приканват жителите на града да изразят гражданската си позиция и да положат цветя на мястото на тежкото закононарушение.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР