Бдение в памет на моторист и неговата спътница, които загинаха

...
Бдение в памет на моторист и неговата спътница, които загинаха
Коментари Харесай

Бдение затваря пътя Плевен-Ловеч

Бдение в памет на моторист и неговата спътница, които починаха при тежка злополука, породена от недееспособен и пийнал водач, провеждат мотористи и техни другар. Те ще затворят пътя Плевен-Ловеч в 18 часа при Тенекиения хан, оповестява БНР.

Пред БНР един от уредниците на бдението Божана Костова показа, че със затварянето на пътя желаят да покажат, че по този начин повече не може.

„ Искаме да покажем, че повече това не може да продължава! Всеки божи ден по пътищата излизат водачи, които нямат книжки, които са използвали алкохол, опиати. Тези водачи погубват почтени човешки животи “.

На 20 юли в злополука починаха трима души. Инцидентът беше породен от 30-годишен без брошура и пийнал с лек автомобил „ Мерцедес “ Ц200. Той навлезе в а насрещно придвижване, бълсна моторист, в резултат на което той и спътницата му умират на място. Малко по-късно в болница умря и мъжът, който се е возел на предната дясна седалка. Неправоспособният и пийнал лидер е в ареста. Прокуратурата му е повдигнала обвиняване.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР