BCW и Hill & Knowlton, две от най-големите PR комуникационни

...
BCW и Hill & Knowlton, две от най-големите PR комуникационни
Коментари Харесай

PR фирми, базирани в Ню Йорк, планират сливане при основен ремонт на WPP

BCW и Hill & Knowlton, две от най-големите PR информационни компании в света, ще се слеят в последната част от по-широко преструктуриране на световните интервенции на лондонската WPP Група.

WPP възнамерява да комбинира групите, и двете основани в Ню Йорк, с цел да обезпечи една компания, предлагаща PR и маркетинг за своите клиенти.

Новата организация, която ще се споделя Burson, ще има лист с клиенти, който включва повече от половината от Fortune 100 в корпоративни и публични въпроси, опазване на здравето, технологии и маркетинг на марки. Компанията ще наеме повече от 6000 души в 43 страни.

Corey duBrowa, основен изпълнителен шеф на BCW и някогашен началник на връзките в Гугъл, ще управлява групата като основен изпълнителен шеф, до момента в който AnnaMaria DeSalva, началник на Hill & Knowlton, е назначена за ръководител.

Този ход следва по-широко преразглеждане и опростяване на комплицираната мрежа от интервенции на WPP, която обгръща голям брой организации и филиали по целия свят, включител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР