BBC Раян Рамзи със сигурност знае какво е да се самоизолираш.

...
BBC
Раян Рамзи със сигурност знае какво е да се самоизолираш.
Коментари Харесай

Капитан на ядрена подводница с 5 ценни съвета за изолацията!

 BBC Раян Рамзи сигурно знае какво е да се самоизолираш. В интервала сред 2008 и 2011 година той е бил капитан на английската нуклеарна подводница HMS Turbulent, като на веднъж е прекарал 286 дни под вода – без даже да вижда слънцето, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Според него, най-важното нещо е да не се поддаваме на спорове, до момента в който сме изолирани в лимитирани пространства. Капитан Рамзи предлага неговите 5 топ съвета, които да ни оказват помощ да преживеем рецесията:

 1. Създайте си режим. " Много е значимо да си изградите режим, който да следвате всеки ден. Веднъж щом свикнете да изпълнявате дилемите си под избран ред, то дните по-лесно ще минават в седмици или в месеци – не знам тъкмо какъв брой ще продължи това “, разяснява капитан Рамзи.

2. Чистене. " Знам, че звучи доста необичайно, само че втората стъпка е чистенето. Трябва постоянно да почиствате дома и себе си. Включете това в режима си. Така, откакто завърши всичко, няма да сте разрешили стандартите ви да са занижени “, прибавя капитанът.

3. Време за отмора . " Има доста вести, доста информация в интернет и по медиите, само че има и огромна доза неустановеност. Трябва да се отдръпнете от тази неустановеност в тези интервали – по този начин ще намалите равнищата си на тревога “.

4. Конфликти. " Ще стартираме да виждаме неща, които в действителност ще ни нервират – най-много в фамилиите, сътрудниците или хората, с които сме изолирани – това е несъмнено. Ще започнете да усещате по какъв начин назряват спорове. Важно е да успяваме да деескалираме това напрежение допустимо най-бързо “.

5. Общуване. " Най-важното нещо е общуването. Трябва да приказваме с хората, които са в къщата ни. Ако сме сами – можем да се обаждаме по телефона. Това другарство ще се окаже витално значимо за нас в изискванията на изолираност. Хората към момента могат да излизат, да се радват на слънцето и чистия въздух – това са неща, които ги няма на подводницата. Трябва да гледаме положително – има експерти, които се пробват да решат казуса, а ние би трябвало да сме част от решението “, заключва капитан Рамзи.

Източник: BBC
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР