BBC публикува изявление за това, че Джовани Перниче е сдвоен

...
BBC публикува изявление за това, че Джовани Перниче е сдвоен
Коментари Харесай

BBC отговаря след твърденията, че Джовани Перниче няма да получи партньор в Strictly Come Dancing през 2024 г.

BBC разгласява изказване за това, че Джовани Перниче е сдвоен със популярен сътрудник в тазгодишната поредност на Strictly Come Dancing.

Беше обявено, че шефовете на BBC са били „ нерешителни “ по отношение на ролята му в сериала от 2024 година, откакто 52-годишната Аманда Абингтън твърди, че е останала с посттравматично стресово разстройство след присъединяване в шоуто. Звездата от „ Шерлок “ ненадейно напусна програмата след пет седмици, базирайки се на „ медицински аргументи “.

Оттогава се приказва доста за някои от интензивните подготвителни способи, желани от италианската професионална танцьорка, 33, която взе участие в шоуто на BBC от 2015 година Според новия отчет наподобява, че Негативната гласност за танцьора не остана незабелязана, защото шефовете се пробват да го предпазят от по-нататъшна негативност.

Говорейки с The Sun, източник сподели: „ Шефовете не са решили дали ще дадат на Gio сътрудник или не, единствено с цел да смъкват топлината от него. Той към момента е доста обичан от всички основни х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР