BBC отговори на твърденията, че Аманда Абингтън е поискала кадри

...
BBC отговори на твърденията, че Аманда Абингтън е поискала кадри
Коментари Харесай

BBC наруши мълчанието, след като Аманда Абингтън „иска кадри от репетициите на Giovanni Strictly“

BBC отговори на изказванията, че Аманда Абингтън е поискала фрагменти от подготовките си с Джовани Пернис по време на нейното време в Strictly Come Dancing.

51-годишната актриса ненадейно напусна шоуто на BBC през октомври, базирайки се на персонални аргументи за напускането си и от този момент разкри, че е била диагностицирана с посттравматично стресово разстройство. След подмолни конфликти с професионалния сътрудник Джовани, тя се споделя, че желае да прегледа записите, откакто получи юридически съвет.

Говорейки в ново изказване, представител на BBC сподели в понеделник: „ BBC предлага необятна гама от поддръжка на всички лица, които вземат участие в нашите излъчвания. Strictly Come Dancing постоянно е полагал необикновено внимание съществено и има непрекъснат разговор сред старши членове на продуцентския екип и състезателите, с цел да се подсигурява, че всички терзания се вземат решение бързо.

Говорителят продължи да споделя на The Sun: „ Строго има горделив връх като щастлив, позитивен опит, при който постоянна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР