BBC Breakfast е известен с това, че водещите на емблематичния

...
BBC Breakfast е известен с това, че водещите на емблематичния
Коментари Харесай

BBC Breakfast има две версии на емблематичния червен диван и те се използват по много различни причини

BBC Breakfast е прочут с това, че водещите на емблематичния червен диван седят всеки ден, с цел да дават на феновете най-новите вести.

Миналата година програмата се реалокира в ново студио и без да знаят доста хора, BBC има две версии на аления диван - и те се употребяват по доста разнообразни аргументи. Единият е подложен в студиото, с цел да показват хора като Naga Munchetty, Jon Kay, Sally Nugent и Charlie Stayt, до момента в който другият седи в рецепцията.

Докато един червен диван стои в Salford, различен е подложен в техния щаб в MediaCityUK. В зоната на рецепцията има втори диван, който почитателите на програмата могат да употребяват за фотоси и той е репликиран, с цел да наподобява тъкмо като същинския диван, виждан на нашите тв приемници.

„ Много е ужасно, че те имайте го и гостите на шоуто - или даже гостите от други продукции на BBC - да му се насладят ", неотдавна съобщи вътрешен човек за втория диван. „ Обикновено тези, които се появяват в BBC Breakfast, обичат фотография с водещите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР