BBC Breakfast Чарли Стейт беше критикуван заради критичното си интервю

...
BBC Breakfast Чарли Стейт беше критикуван заради критичното си интервю
Коментари Харесай

BBC Breakfast в хаос, тъй като водещият беше критикуван за „брутално“ интервю със Сам Райдър

BBC Breakfast Чарли Стейт беше подложен на критика поради сериозното си изявление с артиста Сам Райдър, който се появи в шоуто, с цел да разпространява своя коледен сингъл.

61-годишният Чарли и неговият съ-водещ Нага Мунчети разговаряха със Сам посредством видеовръзка, до момента в който той беше в студиото на BBC Radio 1 с водещ Грег Джеймс. Говорейки за своя празничен сингъл You're Christmas To Me, Сам изглеждаше убеден, че е основал сингъл номер едно. Певецът, който представляваше Обединеното кралство на миналогодишния конкурс за Евровизия, сподели: „ Не се случва постоянно да се озовеш в конкуренция в класациите с всемогъщия Wham! Но, с огромно почитание към тези безспорни митове, постоянно има място за нова музика и нови актьори, идващи посредством. "

Скоро откакто Сам свърши да приказва, Чарли се намеси, с цел да отвърна коментара на госта си, като сподели: „ Най-добрите са старите “. Той добави: „ Ако съм почтен с теб, Сам и без пренебрежение към твоя сингъл, аз съм малко по този начин, „ О, какво ще кажете за малко Бил Кросби “, има всичк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР