Базовите условия за съществуването на нашата къщичка зависят от това,

...
Базовите условия за съществуването на нашата къщичка зависят от това,
Коментари Харесай

Управляващото мнозинство не подкрепя достатъчно правителството, недоволен Христо Иванов

Базовите условия за съществуването на нашата къщурка зависят от това, което се случва в Украйна. Това съобщи пред БНР съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

По тази причина по негови думи е значима тематика.

" Искаме да сложим генералния въпрос - къде е националният ни интерес, а не къде са ни страстите. Ние би трябвало да можем да покажем водачество, това е смисълът на това ръководство ", акцентира той и добави, че болшинството е мъчно и комплицирано конструирано.

" Опитваме се да сме градивни, диалогични, прагматични, само че постоянно губим от това. Очевидно в тази комплицирана обстановка това, което печели, е тропането по масата ", проучва Иванов.

Запитан по какъв начин се води разговор с представители на ръководещата коалиция, които са на друга позиция, той отговори, че се залага на прагматичност, на уважението и на диалози без нервности.
 ГЕРБ желаят предварителни избори, само че не напълно
ГЕРБ желаят предварителни избори, само че не напълно

За партията било добре да няма оставка, само че не и за страната, счита Дончев

" На Корнелия Нинова ще кажем, че да се приказва, че путинският режим е другарски на България, е нездравословно и рисково. Ако Путин успее, България ще има по-малко вероятност за развиване ", съобщи Иванов.

Според него е разумно да стартира диалог за допълнение на съдружното съглашение с цели от новата действителност, почнала след 24 февруари, когато Русия нахлу в Украйна.

" Всеки ще декларира позиции и най-после картината дали можем да работим дружно ще стане ясна. Тази картина би трябвало да стартира да се случва обществено - през ясни заявки от парламентарната естрада. Декларацията ни е началото на проект за деяние. Трябва да излезем от междуличностните разправии " , настоя водачът на Демократична България.

Относно КПКОНПИ той уточни, че се чакат разработките на Политическа партия, с цел да бъдат обединени със законопроекта на Демократична България.
 Радев: Задълбочава се дефицитът на доверие към държавното управление
Радев: Задълбочава се дефицитът на доверие към държавното управление

Ценовата политика на " Булгаргаз " била отвън икономическата и управническата логичност

Иванов призна, че това лишава повече време от предстоящото, само че с 16 или с повече гласове Демократична България ще работи целта да бъде осъществен.

" Няма да се откажем от него. Критиките, че става постепенно, са основателни. Важен е резултатът. ще има, неприятно е, че ще бъде със забавяне ", акцентира той.

По негови думи направеното от това ръководство е " извънредно незадоволително ", само че посочи, че рецесиите, с които това държавно управление се сблъсква, са по-големи от това, което се е случвало до момента на държавните управления.

Той въпреки всичко разясни, че това не е опрощение.

" Управляващото болшинство не действа добре и не дава задоволителна поддръжка на държавното управление, с цел да се оправя по-добре. Говоря за формулиране на политически дневен ред от ясно изведени цели ", означи Иванов.
 Борисов: Когато обстоятелствата приказват, смяната мълчи
Борисов: Когато обстоятелствата приказват, смяната мълчи

Никакви предварителни избори, до момента в който и последният българин не се разочарова, упорства той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР