Базираният в Китай производител на корпуси и системи за охлаждане

...
Базираният в Китай производител на корпуси и системи за охлаждане
Коментари Харесай

Jonsbo U5 — строг корпус за създаване на игрови системи

Базираният в Китай производител на корпуси и системи за изстудяване Jonsbo, чиито артикули в Европа също се оферират под марката Cooltek, добави в гамата си от артикули Mid-Tower корпус, носещ късото име U5.
Устройството има непоколебим външен тип и в него могат да се инсталират дънни платки с форм-фактор ATX. При неговото произвеждане е употребена 0,8 мм SGCC стомана и 2-мм листове, направени от алуминиево-магнезиева сплав. Страничните стени на корпуса, следвайки стилните трендове, са покрити с 4 мм закалено стъкло.



Размерите на Jonsbo U5 съставляват 418(Д) x 219(Ш) x 440(В) мм при тегло 7,2 кг. Вътре в него се побират седем разширителни карти с дължина до 350 мм, процесорна охладителна система с височина до 160 мм, два 3,5 – и чифт 2,5-инчови устройства, както и ATX-съвместимо зареждане за монтаж в предната част на шасито.



Освен това, структурата на Jonsbo U5 планува място за шест 120-мм вентилатори, както и два радиатора за течно изстудяване със общоприети размери от 120 и 240 мм. Върху входно-изходния панел са изведени два врата USB 3.0 и чифт 3,5-мм Mini-Jack аудио-конектора.



Препоръчителната цена за корпуса Jonsbo U5 не е оповестена към момента. По предварителни данни, в европейската комерсиална мрежа, той ще се предлага на цена от към €100.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР