Базираният в Испания китайски национал Ву Лей, който беше сред

...
Базираният в Испания китайски национал Ву Лей, който беше сред
Коментари Харесай

Футболист на Еспаньол благодари на здравните работници за усилията им

Базираният в Испания китайски национал Ву Лей, който беше измежду инфектираните с ковид, благодари на здравните служащи за изключителния професионализъм и неуморната битка от първата линия със силнозаразната зараза.

Нападателят, който е футболист на Еспаньол, беше първият състезател от Китай, дал позитивна проба за COVID-19 през предишния месец. Той беше подложен под домашна карантина и към този момент е изцяло оздравял.

" От опит, като един от инфектираните с вируса, не мога да опиша уважението към лекарите и медицинските сестри, които жертват времето и сигурността си, с цел да оказват помощ за оздравяването на пациентите си. Искам да им благодаря за положените грижи особено към мен и към всички, които са наранени от COVID-19 ", съобщи 28-годишният Ву Лей.

" Медицинските служащи от първа линия вечно ще бъдат герои, тъй че не допускайте напъните им да останат напразни. Слушайте препоръките на здравните специалисти и на Световната здравна организация. Всеки един от нас би трябвало да изиграе своята роля по време на пандемията ", обърна се към хората той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР