Базираният в Атланта колеж Morris Brown College казва, че възстановява мандата си за маска Covid

...
АТЛАНТА (WUPA) -- Базираният в Атланта колеж Morris Brown обяви,
Коментари Харесай

АТЛАНТА (WUPA) -- Базираният в Атланта колеж Morris Brown обяви, че училището възстановява своя мандат за маска Covid за следващите две седмици в резултат на това на положителни случаи в Университетския център на Атланта.

Исторически черният колеж публикува бележка в официалния си акаунт в Instagram, отбелязвайки, че протоколите ще бъдат в сила през следващите 14 дни. Това включва изискване за носене на маски от студенти и служители, физическо дистанциране, проследяване на контакти и други значителни усилия за намаляване на разпространението на Covid-19 сред населението в кампуса на Атланта.

Последна информация от Центровете за контрол на заболяванията показва, че нов вариант на Covid е станал все по-разпространен в Джорджия, с увеличение на хоспитализациите с до 30% в целия щат.

трябва да посетите лекар възможно най-скоро -- особено като се има предвид, че има ограничен брой налични комплекти за тестване у дома.

Понастоящем няма информация дали някоя от другите колегиални институции в Центъра на AU – включително колежа Морхаус, колежа Спелман и университета Кларк Атланта – планира да се върне към мандатите на маските.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР