Базираната в САЩ компания за управление на клиентското изживяване ResultsCX

...
Базираната в САЩ компания за управление на клиентското изживяване ResultsCX
Коментари Харесай

Българска аутсорсинг компания с над 1300 служители у нас ще бъде придобита от американски конкурент

Базираната в Съединени американски щати компания за ръководство на потребителско преживяване ResultsCX заяви, че ще придобие българската аутсорсинг компания з 60K, и ще сътвори европейска централа в Лондон.

Финансовите параметри на договорката не бяха оповестени.

Създадена през 2008 година от основния изпълнителен шеф Джон Гладуиш, с цел да търси други възможности на обичайните бизнес процеси и аутсорсинг на контактни центрове, 60K дава услуги на клиенти от Обединеното кралство, Европа и Съединени американски щати, дейни в медиите и развлеченията, електронната търговия и търговията на дребно, пътуванията, финансовите услуги и застрахователните технологии браншове. Неговите клиенти включват нискобюджетната самолетна компания Wizz Air, основаната в Съединени американски щати Zumba Fitness и английският търговец на облекла и артикули за дома Matalan. С офиси в София и Пловдив, 60K има над 1300 чиновници, като към 80% работят от разстояние от разнообразни елементи на страната.
 В Плевен: Френската компания
В Плевен: Френска компания възнамерява да отвори нов цех, а друга влага €30 милиона в производството си

Франция като цяло е 9-ият търговски сътрудник на България.

Сделката е стратегическа стъпка за ResultsCX, която загатва за амбициозни проекти за разширение в Обединеното кралство и континентална Европа.

" Обединеното кралство и континентална Европа са стратегически пазари за нас. Имаме доста амбициозни проекти за напредък в района. Придобиването на 60K и откриването на централата ни в Лондон са първите стъпки към постигането им. Тъй като фирмите се стремят да подобрят преживяването на своите клиенти, да усилят приходите и да понижат разноските, изключително по време на тези мощно инфлационни и несигурни стопански времена, това придобиване ще ни помогне да посрещнем по-добре техните потребности ", сподели основният изпълнителен шеф на ResultsCX Раджеш Субраманиам.
 Русенската
Русенски колос купува румънска жп компания за €17 милиона

Сделката за Vest Trans Rail чака утвърждение от румънската антимонополна комисия

Със седалище във Форт Лодърдейл, Флорида, ResultsCX е учредена през 1990 година и има над 20 000 чиновници в Северна Америка, Обединеното кралство, Европа, Индия и Филипините. Компанията дава услуги в канали за самообслужване, уеб чат и обществени медии, наред с други. Портфолиото от клиенти обгръща промишлености като здравно обезпечаване, медии, телекомуникации, търговия на дребно, технологии и финансови услуги.

През октомври 2021 година ResultsCX беше добита от основаната в Индия частна капиталова компания ChrysCapital, която ръководи активи на стойност към 5 милиарда $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР