Базираната в САЩ борса за криптовалути PayBito обяви в петък

...
Базираната в САЩ борса за криптовалути PayBito обяви в петък
Коментари Харесай

Крипто борса интегрира изкуствения интелект ChatGPT

Базираната в Съединени американски щати борса за криптовалути PayBito разгласи в петък проектите си да интегрира ChatGPT - чатбот с изкуствен интелект, създаден от изследователската компания OpenAI.

ChatGPT е текстово основан AI инструмент, който може да извършва необятен набор от задания, свързани с езика, с висока акуратност.

PayBito се надява, че интеграцията му с AI може да усъвършенства разбора на данни за криптопазара, прогнозите за бъдещи трендове и идентифицирането на благоприятни условия за търговия.

Според PayBito тя е присъединила AI услугата в своята платформа, с цел да може да се употребява от начинаещи, с цел да им помогне да схванат другите аспекти на криптотърговията.

Според разбора на компанията за интернет данни Similarweb OpenAI е отчела към 304 милиона визити през януари. Анализатори от капиталовата банка UBS обявиха , че невижданият ритъм на напредък го трансформира в най-бързо разрастващото се потребителско интернет приложение в историята.



Няколко компании, като Numerai, ръководен от AI хедж фонд, и Open Protocol, основан на блокчейн пазар, който продава токенизирани данни, също изследват нови интеграции на AI и крипто.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР