Базираната в Пекин компания ByteDance, която притежава и управлява популярната

...
Базираната в Пекин компания ByteDance, която притежава и управлява популярната
Коментари Харесай

TikTok продава видео алгоритмите си на трети страни

Базираната в Пекин компания ByteDance, която има и ръководи известната обществена мрежа за видео клипове TikTok, стартира да продава изкуствения разсъдък и логаритмите на приложението на други компании, оповестяват от Financial Times. Компанията има ново поделение, наречено BytePlus, и съгласно уеб страницата ѝ описът с клиенти към този момент включва американското фешън приложение Goat, уеб страница за пътувания и направления в Сингапур WeGo, индонезийското приложение за извършване на покупки Chilibeli и основаната в Индия платформа за обществени игри GamesApp.

Алгоритъмът за рекомендации на TikTok значително е нещото, което прави обществената мрежа толкоз известна. По създание методът, по който взаимодействате с приложението, въздейства върху това какви видео клипове ще ви бъдат препоръчвани. Компанията изясни в обява в своя формален блог предходната година по какъв начин нейната страница с рекомендации ForYou дефинира кои видеоклипове да бъдат препоръчвани на даден консуматор. Нейните рекомендации се основават на потребителските взаимоотношения, в това число кои видеоклипове биват харесвани, споделяни, коментирани или даже оповестени, като още се употребява необятен набор от видео информация като надписи и хаштагове, настройките на устройството на потребителя и акаунта, както и неговите езикови желания и местонахождение.

Според Financial Times, BytePlus предлага на клиентите си опция да получат достъп до логаритъма за рекомендации и да го персонализират за своите приложения и клиенти. BytePlus предлага също автоматизиран превод на тирада и текст, както и видео резултати в действително време, дружно с принадлежности за разбор на данни, съгласно информацията от формалния уеб страница.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР