Базираната в немския гр. Магдебург компания Partisan Motors на руския

...
Базираната в немския гр. Магдебург компания Partisan Motors на руския
Коментари Харесай

Специална Niva за Германия

Базираната в немския гр. Магдебург компания Partisan Motors на съветския инженер Юрий Постников показа специфична серия на Lada Niva, отдадена на 50-годишнината на Волжския авто цех. Всъдеходът, създаден от интернационална група експерти под лозунга NIVA - Forever, ще бъде създаден в стеснен тираж от символичните 50 бройки.

Дизайнът на Lada 50th Anniversary Limited Edition е създаден от Владимир Ярцев, един от основателите на ВАЗ-2110. Специалната Niva има истински брони, всъдеходни гуми Goodrich, релси на покрива, раздути калници и стъпенки. Салонът е тапициран с кожа от Erich Bitter.

Всеки от 50-те създадени екземпляра ще бъде екипиран с юбилейна табелка със документ за достоверност. За страдание от Partisan Motors не са разгласили фотоси на автомобила, а единствено рисунка. Не се знае и дали ще има градивни промени, с които да се заобиколят екологичните правила, спрели продажбите на Niva в Европейски Съюз.

Компанията счита да разпродаде целия тираж най-много в Германия през определени дилъри. Цената е €19 990 - към три пъти повече, в сравнение с коства базовата Lada 4x4 в Русия, където Lada 50th Anniversary Limited Edition няма да бъде налична.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР