Zoom моли служителите да се върнат в офиса

...
Базираната фирма беше по-бавна от много компании, за да наложи
Коментари Харесай

Базираната фирма беше по-бавна от много компании, за да наложи такъв мандат, вероятно осъзнавайки общественото ѝ възприемане като ключов фактор за работа от вкъщи.

Той се превърна в изключително популярен инструмент по време на блокировките през 2020 г., като нарасна от приблизително 10 милиона ежедневни потребители през декември 2019 г. до повече от 300 милиона през следващия април.

Но растежът му се забави с отшумяването на пандемията и на фона на по-голямата конкуренция от съперничещи платформи като Teams на 's и Slack на Salesforce.

Намаляването на нетните печалби се присъедини към други технологични фирми като и съкращаване на работни места, съкращавайки около 1300 служители по-рано тази година.

Офисът на Zoom работи мандатът беше съобщен за първи път от Business Insider, а говорител на компанията потвърди пред Sky News, че ще се прилага за Обединеното кралство.

Zoom достига споразумение за поверителност от 85 милиона долара и съдебно дело за „zoombombing“

„Ние вярваме, че структурираният хибриден подход – което означава определен брой дни, през които служителите, които живеят близо до офис, трябва да бъдат на място – е най-ефективен за Zoom“, казаха те.< /p>

„Като компания ние сме в по-добра позиция да използваме собствените си технологии, да продължим да правим иновации и да поддържаме нашите глобални клиенти.

„Ще продължим да използваме целия Zoom платформа, за да поддържаме нашите служители и разпръснати екипи свързани и работещи ефективно."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР