, базирана във Великобритания, е откраднала 1,4 милиарда крони (около

...
, базирана във Великобритания, е откраднала 1,4 милиарда крони (около
Коментари Харесай

Британска престъпна група с кражби за 54 милиона евро от банки в Чехия

, основана във Англия, е откраднала 1,4 милиарда крони (около 54 милиона евро) посредством измами от две банки и една застрахователна компания в Чешката република. Това заяви чешката национална телевизия, представена от ТАСС.
Измамниците са присвоили тези средства посредством изфабрикувани контракти за доставка на стомана. Според полицията такива случаи са били най-малко 21. Всеки път финансовите организации предоставяли на киберпрестъпниците заеми в размер на десетки милиони крони (милиони евро).
 Пореден арест по случай с огромна финансова машинация в Германия Пореден арест по случай с огромна финансова машинация в Германия
Прокуратурата в Мюнхен арестува шефа на основаното в Дубай акционерно сдружение " Уайъркард " (Wirecard) като част от следствието...
Четирима от обвинените се намират в. Трима от тях са жители на републиката, а един е жител на непозната страна. Те са упрекнати в огромни измами с банкови и застрахователни преводи. Изправени са пред до 10 години затвор.
Чешката полиция е разкила интернационалната проведена незаконна група дружно със свои английски сътрудници.
Първите обстоятелства за огромни измами на банки и застрахователни компании с фиктивни контракти за стомана са били разкрити през 2013 година Разследването е намерено през 2017 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР