Базилският защитник Виктор Мендеш се е договорил с Лудогорец за

...
Базилският защитник Виктор Мендеш се е договорил с Лудогорец за
Коментари Харесай

Лудогорец се подсилва с бразилец, с когото се размина през лятото

Базилският бранител Виктор Мендеш се е договорил с Лудогорец за контракт до лятото на 2024-а година, твърди локалното издание " Falgalo.com.br ", представено от " Мач Телеграф ". 23-годишният футболист на Атлетико Минейро беше на път към Разград още през лятото, само че в последния миг договорката пропадна. Предполага се, че договарянията ще бъдат задействани още веднъж през януари и даже ще бъдат финализирани.

Високият 186 см. Мендеш е благосъстоятелност на Атлетико Минейро, само че е бил отдаван чартърен в Гуарани, Боа Ешпорте, Фигейрензе и за последно в Жувентуде, за който записа 19 мача в локалната Серия А и вкара 1 гол. " Отворени сме за договаряния ", обявиха от клуба.
 Фейенрод готви оферта за състезател на Лудогорец
Фейенрод готви оферта за състезател на Лудогорец

Бърнард Текпетей оставя доста мощна година зад тила си

Лудогорец направи огромна бразилска селекция в последните дни на летния трансферен пазар, като пристигнаха Густаво Нонато, Педро Нареси и Педро Енрике. Първите двама, които са халфове, към този момент играят своята роля в отбора, до момента в който Енрике, който е централен бранител, играе главно за втория отбор.

Не е загадка, че в Разград търсят централен бранител, тъй като Анте Шимунджа не беше удовлетворен от представянето на Игор Пластун и за огромните мачове реалокира левия бек Антон Недялков в сърцето на защитата до Оливие Вердон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР