Базата на предприятието за добив неметални руди „Геосенд Комерс“ в

...
Базата на предприятието за добив неметални руди „Геосенд Комерс“ в
Коментари Харесай

Дългове извадиха на публична продан базата на известен бизнесмен в Несебър

Базата на предприятието за рандеман неметални руди „ Геосенд Комерс “ в Несебър е оповестена на обществена обмен поради задължения към кредитори, оповестява „ Флагман “.

Началната цена от която ще тръгне наддаването за 11-те здания и общо 15-те дка в местността „ Индже тресавище “ е 1,755 млн. лв..

Задълженията са главно по договорни ипотеки към две банки, само че има и едно юридическо лице – „ Пауерскрийн България “ ЕООД. Търгът ще се организира на 19-ти юни от частния правосъден реализатор Делян Иванов.

Едноличен притежател на „ Геосенд комерс “ ЕООД в този миг Асен Янчев Кузмов – добре познато име в обществено-политическия живот на Поморие. Фирмата преди време се свързваше и с Жорж Дерелиев, ръководител на Индустриалната камара в Бургас и едно от знаковите лица на Съюз на демократичните сили през 90-те години.

Асен Кузмов е притежател на друга компания, която държи концесия находище на инертни материали край Несебър. Той бе претендент за общински консултант преди години от листата на Българска социалистическа партия в Поморие.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР