Базар на професиите“ е инициатива, която подпомага ранното кариерно ориентиране.

...
Базар на професиите“ е инициатива, която подпомага ранното кариерно ориентиране.
Коментари Харесай

Kaufland България ще участва в тазгодишното издание на „Базар на професиите“

„ Базар на специалностите “ е самодейност, която подкрепя ранното кариерно насочване. Събитието е уместно за възпитаници на възраст сред 9 и 16 години. То дава опция на младежи от цялата страна да се срещнат с експерти от разнообразни области и да схванат любопитни и вълнуващи детайлности за техните специалности. Благодарение на предходните пет издания на самодейността над 7 000 участници са получили шанса да се срещнат с разнообразни сфери на активност и да изберат най-подходящата за своя кариерен път.
Чрез присъединяване си в „ Базар на специалностите “ Kaufland утвърждава своята роля на компания, която предизвиква ранното кариерно развиване и посредством редица свои стратегии поддържа младите гении в България да създадат първите стъпки от своето професионално развиване. Всяка година сред 70 и 100 възпитаници минават през дългогодишната практикантска стратегия на Kaufland и получават опция да опознаят от близко естеството на работа и процесите в хипермаркет. От 2018 година комерсиалната верига развива програмата си за дуално образование, в границите на която сега се образоват 36 възпитаници. Преди няколко месеца Kaufand започва и поредност безвъзмездни онлайн семинари под името We Know, You Grow, които целят да срещнат от близко младежи с работата в бранша за съвременна търговия и да им дадат на практика препоръки за възстановяване на техните личностни и професионални качества.
 Остават броени часове до онлайн премиерата на „ Море напразно “ - първият български документален филм за пластмасовото замърсяване на Черно море Остават броени часове до онлайн премиерата на „ Море напразно “ - първият български документален филм за пластмасовото замърсяване на Черно море
Тази вечер от 20:15 ще се състои онлайн премиерата на първия български документален филм, отдаден на казуса със замърсяването на Чер...
Със своя екип от над 6 000 индивида Kaufland е един от най-големите работодатели в България. Компанията обезпечава работни места на експерти от съвсем всички сфери на активност – от продажби и търговия, през счетоводство, финанси и IT, до маркетинг, човешки запаси, строителство и доста други.
През 2020 година компанията за втора поредна година беше сертифицирана като Топ Работодател в България от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР