База на Военноморските сили на Съединените щати в Илинойс беше

...
База на Военноморските сили на Съединените щати в Илинойс беше
Коментари Харесай

Военноморска база в САЩ беше блокирана поради неоторизиран достъп

База на Военноморските сили на Съединените щати в Илинойс беше блокирана и затворена в петък след известие за " неоторизирано нахлуване " на нейна територия.

Военноморската база Great Lakes прикани всички, намиращи се на място, да " се прикрият в най-близката постройка или структура ", до момента в който продължава търсенето на миналия през входа, който е навлязъл в оборудването на Военноморски сили без да покаже нужното уверение.



Оторизираните органи означиха, че няма опасност за обществото вследствие на случая.

По-късно бе обявено, че чиновник в базата с позволен достъп е минал през входа въз основата без да покаже удостоверението си. При обособен случай транспортно средство се е запалило отвън базата, само че това не е обвързвано с този чиновник.

През декември предходната година стажант на саудитски водач откри огън по Военноморската въздушна гара Пенсакола като умъртви трима американски моряци и рани осем други, преди управляващите да го гръмнат. Малко след случая Съединени американски щати приключват цялото оперативно образование за саудитските военнослужещи за неопределен срок.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР