Байрън Танарайен и съпругата му Мелиса прегръщат двете си кучета

...
Байрън Танарайен и съпругата му Мелиса прегръщат двете си кучета
Коментари Харесай

ВИДЕО на куче, което спасява друго куче от удавяне, разплака света

Байрън Танарайен и брачната половинка му Мелиса прегръщат двете си кучета си крепко, откакто едното от тях едвам не се удави в басейна им предходната седмица. За благополучие 7-годишният стафордширски бултериер Джеси беше там, с цел да стане воин.
В мъчителни фрагменти, снимани от охранителни камери, 13-годишният Чъки пада в басейна, до момента в който се разхожда. В началото никой не е в близост, с цел да го види.
След няколко минути Джеси се появява и стартира да обикаля басейна, следвайки Чъки, до момента в който той се мъчи във водата. Джеси стартира да се пробва да хване Чаки от ръба на басейна и да го извади от водата.
Макар че видеото не демонстрира цялото избавяне на Джеси - на по-голямото куче му е лишило 30 минути, с цел да избави Чъки - клипът включва момента, в който Джеси издърпва приятелия си на несъмнено със зъби.
Инцидентът е станал по-рано този месец в Боксбург, Южна Африка. Собствениците на двете кучета - Байрън и Мелиса описват пред The Times South Africa, че не са предполагали какво се е случило, когато разкрили кучетата мокри. 
Въпреки че кучетата не са имали достъп до басейна без контрол, двойката решила да ревизира камерите за сигурност - тогава най-сетне разкрили какво се е случило.


Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР