Байрамът мина, да се готвим за предсрочни избори. Това каза

...
Байрамът мина, да се готвим за предсрочни избори. Това каза
Коментари Харесай

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ призова за предсрочни избори от хасковското с. Караманци


" Байрамът мина, да се готвим за предварителни избори ". Това сподели в село Караманци, община Минерални бани, водачът на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, през днешния ден, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Да се готвим, обединени и единни, да пазиме демокрацията в нашата татковина България. Да не позволяваме всякакви минувачи да ни сочат вратата ", сподели Карадайъ.

По негови думи свободата и демокрацията би трябвало да се защитят единно и мощно и по този начин да се тръгне към решение на проблемите.

Карадайъ беше посетител на отбелязването на годишнина от " Възродителния развой " в източнородопското село. На 10 май 1984 година там е почнала опозиция против насилствената промяна на имената, при която 10 индивида от селото са наказани и вкарани в пандиза.

На събора в местността " Караач " край селото се събраха стотици хора от цяла България, депутати, кметове и функционери на Движението.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР