Байрамът мина. Да се готвим за предсрочни избори! Да се

...
Байрамът мина. Да се готвим за предсрочни избори! Да се
Коментари Харесай

ДПС не иска разни минувачи да му сочат вратата. Иска избори |

Байрамът мина. Да се готвим за предварителни избори! Да се готвим единни и обединени да пазиме демокрацията в нашата татковина България.

Така водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ се обърна към хората в Караманци, където беше маркирана годишнината от Майските събития през 1989 година, пишат от придвижването.

" Да не позволяваме всякакви минувачи да ни сочат вратата на нас. Вчера пристигнаха отнякъде, в нарушаване на Конституцията се наместиха в политиката и през днешния ден отново ни сочат вратата. Викат: „ Ако не сте съгласни с нас, ей там е вратата! ”, разяснява Карадайъ.

" Затова единни и мощно да защитим демокрацията и свободата в България, единни и мощно да тръгнем да решаваме проблемите в страната, които през днешния ден имаме след всички тези рецесии ", моли наследникът на Доган.

Според него се вижда по какъв начин след 30 година народна власт на терена на политиката в Народното събрание „ се настаняват хора, които мъчно биха дефинирали понятията народна власт и политика ”.

" Имаме власт, която към този момент е на една година като министри, нищо че официално държавното управление е на пет месеца. Те потеглиха с нарушаването на Конституцията и на законите в страната и до през днешния ден не престават по този метод. Тръгнаха с реваншизъм в интервал на голям брой рецесии. Вместо да решаваме проблемите на хората и да търсим излаз от рецесиите, те се занимават с реваншизъм ", разкритикува властта той.

" Една година ги гледаме. Кризите се задълбочават от самите тях. Те основават нови рецесии, вместо да вземат решение проблемите. А от другата страна при комшията има проблем, има война, което в допълнение ускорява рецесиите, инфлацията, скока на цените. И вместо да търсим решение на проблемите на хората, ние се занимаваме с реваншизъм. По този метод няма да се оправят нещата в страната ", безапелационен бе водачът на Движение за права и свободи.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР