Байерн спечели с 1:0 визитата си на ПСЖ в първия

...
Байерн спечели с 1:0 визитата си на ПСЖ в първия
Коментари Харесай

Байерн би ПСЖ, Милан излъга Тотнъм

Байерн завоюва с 1:0 визитата си на ПСЖ в първия осмифинал от Шампионската лига. Реваншът е след две седмици в Мюнхен. Мачът ще бъде пропуснат от Бенжамен Павар, който получи червен картон в края. Защитникът беше изпъден след нарушаване против Неймар.

Гола в Париж вкара Кингсли Коман. Той санкционира за повторно някогашния си отбор, откогато стана футболист на баварците. Предишният беше на финала през 2020 година, когато той донесе триумфа на Байерн. Коман се разписа с прекрасен удар от воле при започване на второто полувреме.

Иначе Лионел Меси и Неймар бяха титуляри за ПСЖ, само че не направиха нищо особено. Килиан Мбапе се появи като запаса и въпреки и невъзстановен от контузия прати топката в мрежата. Голът обаче беше анулиран поради засада. Така столичани.

Уорън Заир-Емери може би единствен от френския отбор ще запомни вечерта с нещо хубаво. Той стана.

По същото време Милан записа победа отново с 1:0 над Тотнъм. Единствения гол вкара Брахим Диас още в седмата минута. Той стана най-младият състезател на росонерите от 2004 година, вкарал гол в елиминациите на шампионата. Тогава се разписа Кака.

Шпорите играха по-добре през второто полувреме и имаха шансове да изравнят, само че не се възползваха.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР