Байерн съкрати дистанцията с Дортмунд, Левандовски вкара своя гол номер

...
Байерн съкрати дистанцията с Дортмунд, Левандовски вкара своя гол номер
Коментари Харесай

Байерн съкрати дистанцията с Дортмунд, Левандовски вкара своя гол номер 100

Байерн редуцира дистанцията с Дортмунд, Левандовски вкара своя гол номер 100
Отборът на Байерн Мюнхен надигра вкъщи с 3:1 Шалке 04 в последна среща от съботната стратегия на 20-ия кръг в Бундеслигата. Действащият първенец откри резултата в 11-та минута след автогол на Джефри Брума, само че четвърт час по-късно Ахмед Кутуджу възвърне паритета на,,Алианц Арена “.

Радостта на гостите от Гелзенкирхен търпя малко, като две минути след изравнителното попадение те още веднъж бяха в ролята на догонващи след точната намеса на Роберт Левандовски. Това бе юбилейният гол номер 100 за полския нападател с екипа на баварците. През втората част възпитаниците на Нико Ковач затвърдиха триумфа си след попадението на намиращия се в чудесна форма Серж Гнабри, като Левандовски този път бе в ролята на помощник.

Така Байерн редуцира разликата до водача в класирането Борусия Дортмунд на пет точки, откакто,,жълто-черните “ не съумяха да победят Хофенхайм, макар че водеха с 3:0 12 минути преди края на дуела си на,,Сигнал Идуна Парк “. За Байерн следва посещение на Аугсбург идващия петък, а на 19 февруари отборът пътува до,,Анфийлд “ за аудиенция на Ливърпул в първа среща от осминафиналната фаза на Шампионската лига. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР