Байерн поведе още в началото на мача. В 3-ата минута

...
Байерн поведе още в началото на мача. В 3-ата минута
Коментари Харесай

Мане и Де Лихт с дебютни голове за Байерн при бой над ДС Юнайтед

Байерн поведе още при започване на мача. В 3-ата минута Лукас Копадо нахлу на скорост в наказателното поле на противника и бе спънат за дузпа, а Мане осъществя наказателния удар за 0:1.

Вторият гол за баварците падна седем минути по-късно, а негов създател бе Марсел Забитцер с изстрел отвън наказателното поле.

В 44-ата минута резултатът стана типичен. Този път Мане бе в ролята на помощник, като подаде за непокрития Серж Гнабри в наказателното поле, той стреля и след рикошет топката се оплете в мрежата.

В началото на второто полувреме и Матайс де Лихт записа името си измежду голмайсторите. При едно центриране от корнер Томас Мюлер продължи с глава към нидерландеца на далечната греда, а той със страховит шут от воле прати неспасяемо топката в мрежата за 0:4.

Петият гол за германците бе дело на Джошуа Зиркзее в 51-ата минута. Мюлер центрира за Коман, който смъкна топката за нидерландеца, а той на празна врата засече за 0:5.

Последва леко разпределяне от страна на Байерн и домакините съумяха да върнат два гола посредством Скаге Леланд в 54-тата минута и Тиодор Ку-ДиПиетро в 83-тата минута.

В добавеното време на мача обаче Томас Мюлер оформи крайното 2:6, завършвайщи безпощадно бърза контраофанзива.

Така Байерн може да е удовлетворен от показаното в първата си лятна инспекция. Следващият мач на баварците обаче ще бъде много по-сериозен, защото се изправя против Манчестър Сити след три дни.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР