Байерн постигна дубъл през настоящия сезон, добавяйки Купата на Германия

...
Байерн постигна дубъл през настоящия сезон, добавяйки Купата на Германия
Коментари Харесай

Дубълът е факт! "Байерн" вдигна Купата на Германия за 20-и път

" Байерн " реализира дубъл през сегашния сезон, добавяйки Купата на Германия към извоюваната купа. Баварците подвигнаха трофея за 20-и път в клубната история, откакто победиха " Байер " Леверкузен с 4:2 във финала, игран на " Олимпиащадион " в столицата Берлин.

Тимът на Ханзи Флик доминираше и водеше с 3:0 след час игра, с помощта на голове на Давид Алаба, Серж Гнабри и Роберт Левандовски надлежно в 16', 24' и 59'. " Байер " запази очакванията си в 63', когато се разписа Свен Бендер, само че Левандовски умъртви интригата минута преди приключването на постоянното време - 4:1 за баварците. В добавеното Кай Хавертц оформи крайния резултат от дузпа.
Доминацията продължава! " Байерн " е първенец на Германия за осма поредна година Баварците с рекордна 30-та купа
Снимка: Getty Images

Кампанията за " Байерн " към момента не е свършила, а фантазията за требъл остава жива. Последната и най-голяма цел на баварците е спечелването на Шампионската лига, чието доиграване стартира при започване на месец август.

Тазвечершният неуспех пък е втори за " Байер " през този сезон. Преди това " аспирините " не съумяха да се класират за Шампионската лига.

Снимка: Getty Images

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР