Байерн победи с минималното 1:0 гостуващия аутсайдер в Бундеслигата Кьолн.

...
Байерн победи с минималното 1:0 гостуващия аутсайдер в Бундеслигата Кьолн.
Коментари Харесай

Байерн с миниуспех срещу последния, Шалке се закачи за второто място

Байерн победи с минималното 1:0 гостуващия новобранец в Бундеслигата Кьолн.

„ Козлите” се държаха изненадващо обичайно против първенците, чието превъзходство обаче в последна сметка бе осъществено от Роберт Левандовски в 60-ата минута.

Победата на баварците ги затвърди в челото на класирането с 38 точки, с девет повече пред втория, като това към този момент е Шалке.

източник: БГНЕС

„ Миньорите” от Гелзенкирхен се намърдаха на второта позиция, откакто се възползваха от ремито във вторник на Република България Лайпциг във Волфсбург /1:1/, и победаха, въпреки и доста мъчно, гостуващия Аугсбург с 3:2.

Ди Санто и Бургщалер дадоха видимо добър задатък на Шалке с головете си надлежно в края на първото и началото на второто полувреме. Но Аугсбург реагира и изравни с попаденията на Кауби в 64-ата и Грегорич от дузпа в 79-ата минута.

Нова дузпа, единствено че в интерес на Шалке, върна усмивките по лицата ан домакините, тъй като Калиджури съумя да я осъществя и да донесе трите точки за Шалке – 3:2.

Леверкузен завоюва минимално с 1:0 против гостуващия Вердер с попадението на Аларио в 11-ата минута и е четвърти с 27 точки, на една след третия Република България Лайпциг.

В последния мач в сряда вечер Херта се наложи над гостуващия Хановер с 3:1, като за столичани дрва гола преди почивката вкара Калу. След нея гостите понижиха посредством Бебу, а Торунарига вкара третия за Херта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР