Байерн (Мюнхен) започна годината с разгромна победа над един от

...
Байерн (Мюнхен) започна годината с разгромна победа над един от
Коментари Харесай

Байерн разби Херта за едно полувреме

Байерн (Мюнхен) стартира годината с разгромна победа над един от най-неудобните си противници в Бундеслигата. " Баварците " разрушиха с 4:0 Херта като посетители. Головете в Берлин паднаха през второто полувреме и бяха дело на Томас Мюлер, Роберт Левандовски, Тиаго Алкантара и Иван Перишич.

С триумфа отборът на Ханзи Флик излезе на второ място във краткотрайното класиране с 36 точки, на 4 пункта от водача Република България (Лайпциг). " Старата дама " е на 14 позиция с 19 точки.

Още с първия съдийски сигнал Байерн натика отбора на Херта в неговата половина. В 7-ата минута Томас Мюлер не съумя да засече положително подаване, което сигурно щеше да докара до чиста опция.
 Снимка 462272
В 25-ата минута Левандовски се пребори с Боята, само че останал очи в очи с Ярщайн, пропусна.

Началото на втората част по нищо не се различаваше с първото полувреме. В 58-ата минута Боята блокира рисков удар на Перишич.

В 60-ата обаче Перишич си свърши съвършено работата, като смъкна към Мюлер, който от упор порази мрежата на Ярстайн за 1:0 в интерес на Байерн.
 Уил Смит и Мартин Лоурънс запяха химна на Байерн (ВИДЕО)
Уил Смит и Мартин Лоурънс запяха химна на Байерн (ВИДЕО)

Двамата бяха провокирани от Дейвид Алаба и Кингсли Коман

Три минути по-късно гол на Левандовски бе анулиран поради нарушаване на поляка против вратаря на Херта.

В 73-ата минута Байерн удвои преднината си. Тогава Лукас Клюстер фаулира Леон Горетцка в наказателното поле. Леви застана зад топката след отсъдения углавен удар и бе прецизен за 0:2 с 20-ия си гол за сезона.

Това обаче не беше всичко, тъй като след още три минути Байерн стигна до нов гол. Тогава Тиаго заби кълбото под гредата и резултатът набъбна до 3:0.
 Снимка 462271
Домакините към този момент се бяха предали и в 84-ата пристигна ред и на Перишич да ознаменува с гол положителното си показване през днешния ден. Хърватинът осъществя с глава след центриране на Мюлер.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР