Байерн (Мюнхен) трябва да докаже, че продължава да бъде водещ

...
Байерн (Мюнхен) трябва да докаже, че продължава да бъде водещ
Коментари Харесай

Оливер Кан: Сега е моментът футболистите да докажат защо са в Байерн

Байерн (Мюнхен) би трябвало да потвърди, че продължава да бъде водещ клуб, съобщи изпълнителният шеф на немския първенец Оливер Кан. В неделя баварците се изправят против една от приятните изненади през сезона Унион (Берлин) и би трябвало да вземат реванш след провалянето с 2:3 против Борусия (Мьонхенгладбах) през предходната седмица.

" Сега футболистите би трябвало да потвърдят за какво са в Байерн. Двубоят с Унион е като двубой за върха. Това е съвършеният мач, в който всеки ще може да се потвърди. Байерн най-добре знае какво би трябвало да направи в обстановка като тази. Допуснахме извънредно доста неточности и загубихме прекомерно огромно количество точки. Това не може да ни се случва повече ", съобщи някогашният немски национал пред “Билд ”.

" Червените " имат преднина от 1:0 след гостуването във Франция против Пари Сен Жермен след изиграването на първия осминафинален дуел сред двата състава.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР