Байерн (Мюнхен) срази с 3:0 един от хитовете в Бундеслигата

...
Байерн (Мюнхен) срази с 3:0 един от хитовете в Бундеслигата
Коментари Харесай

Байерн се върна на пътя на победите

Байерн (Мюнхен) съкруши с 3:0 един от шлагерите в Бундеслигата – Щутгарт и след мачовете от 15-ия кръг има 35 точки на 2-ата позиция в класирането. На 4 точки пред тях е Байер (Леверкузен), който към момента няма проваляне. По този метод играчите на треньора Томас Тухел се върнаха към успехите и в шампионата, откакто предходната седмица бяха унищожени с 1:5 от Айнтрахт.

Само след една минута игра Хари Кейн откри резултата. Гостите от Щутгарт изгубиха топката в своето поле, а Кейн се разписа след асистенция на Лерой Сане, добавя Българска телеграфна агенция. 

До края на първото полувреме още два гола на баварците бяха анулирани благодарение на системата за видеопомощ за съдиите (ВАР) поради засади. Първият в 25-ата минута на корейския бранител Ким Мин-дже, а малко преди края на първата част и вторият, този път на Томас Мюлер.

Но 2:0 стана в 10-ата минута на втората част, когато Кейн засече центриране от свободен удар на Александър Павлович. Кореецът Ким Мин-дже вкара за 3:0 в 63-ата, като за него това беше първо попадение за него в шампионата.

Швабите по този начин и не се опълчиха за цялостен мач. Чак в 80-ата минута те насочиха първия си прецизен удар посредством резервата Джейми Левелинг, само че шутът бе избавен от Нойер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР