Байерн (Мюнхен) ще трябва да чувства напрежение, ако иска да

...
Байерн (Мюнхен) ще трябва да чувства напрежение, ако иска да
Коментари Харесай

Тухел преди реванша с Лацио: Байерн има нужда от напрежение

Байерн (Мюнхен) ще би трябвало да усеща напрежение, в случай че желае да се показа задоволително добре, с цел да преодолее пасива от 1 гол, който има против Лацио преди реванша от осминафиналите на Шампионската лига, счита старши треньорът на немския първенец Томас Тухел.

Баварците посрещат италианския отбор във вторник вечер в Мюнхен. Те завоюваха единствено един път в последните си пет срещи във всички шампионати, което докара до решението за разлъка с Тухел в края на сезона, година по-рано от продължителността на контракта му.

" Мисля, че обстановката за нас е ясна, само че за топ показване има потребност и от прочут напън ", разяснява още Томас Тухел на конференцията преди дуела.

" Последните ни резултати, в това число загубата в Италия в първия мач с Лацио, значат, че няма да ни бъде супер елементарно на следващия ден. Напрежението е належащо и ще го има на следващия ден. Трябва да победим с два гола разлика против италиански тим и то на Маурицио Сари. Летвата е доста високо ", продължи Тухел.

Попитан дали отпадане от Лацио би означавало непосредствена разлъка с клуба, експертът отговори: " Това не зависи от мен. "

" Знам, че се съгласихме по тематиката и обявихме решението, само че може да сте сигурни, че никой няма по-голяма упоритост от мен за срещата с Лацио ", добави Томас Тухел.

" Утре всяка минута ще бъде значима. Трябва и самообладание, да, тъй като може да има раздразнителност, в случай че всичко се проточи. Но нямаме време за губене. Трябва да сме невъзмутими и в същото време да играем с страст, с цел да вкараме повече голове от Лацио ", приключи старши треньорът на Байерн (Мюнхен).
 Тухел напуща Байерн още на следващия ден? Баварците към този момент имат любимец за негов правоприемник
Тухел напуща Байерн още на следващия ден? Баварците към този момент имат любимец за негов правоприемник

Ето кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР