Байерн Мюнхен ще опита да се реваншира пред феновете си

...
Байерн Мюнхен ще опита да се реваншира пред феновете си
Коментари Харесай

Тухел бесен, Мюлер критикува

Байерн Мюнхен ще опита да се " реваншира " пред почитателите си в мача против Борусия Дортмунд, съобщи старши треньорът Томас Тухел. Баварците отпаднаха от купата против третодивизионния Саарбрюкен и в събота ще срещнат " жълто-черните " за шампионата.

" Много сме разочаровани сега. И аз, и всички в тима. Трябва да съберем сили и да се реваншираме в събота ", показа Тухел.

" Печелим дружно и губим дружно. Това проваляне беше изключително тежко и цялата вечер бе извънредно неприятна. Сега обаче не е времето да сочим виновници и няма да го вършим, изключително обществено. Нямаме време, би трябвало да продължаваме напред ", продължи треньорът на Байерн.

Нападателят Хари Кейн остана на пейката до края на мача и Тухел изясни, че е желал да прави промени в продълженията. Байерн обаче по този начин и не стигна до такива, а и англичанинът е бил с лека травма.

" Беше ми останала единствено една промяна. Исках да я направя в продълженията, откакто ревизира кой няма да може да играе до края ", добави Тухел.

Байерн отпада във втория кръг за трети път в последните четири сезона. Баварците изгубиха от клуб от трета или по-ниска дивизия за първи път от 23 години, като това се случи за последно на 1 ноември 2000 против тогава намиращия се в четвъртото равнище Магдебург.

Томас Мюлер също разкритикува съотборниците си в Байерн Мюнхен, че не са благодарили на почитателите след шокиращото проваляне с 2:1 от третодивизионния Саарбрюкен. Баварците отпаднаха от Купата на Германия след гол на Марсел Гаус в 96-ата минута.

34-годишният Мюлер откри резултата в 16-ата минута, само че след мача поздрави достижението на Саарбрюкен.

" Говорихме за това в съблекалнята. Въпрос на почитание е да благодарим на хората, които са пропътували стотици километри, с цел да ни поддържат. Това няма да се случи още веднъж ", стартира Мюлер.

" През второто полувреме бяхме доста преобладаващи, само че не се възползвахме от възможностите си, не ставаше въпрос за немарливост, само че не трябваше да им разрешаваме да имат такива положения за гол. Може би бяхме прекомерно удовлетворени от преднината от 1:0 и поканихме Саарбрюкен да изравни, само че не желаеме да мрънкаме, а вместо това би трябвало да поздравим Саарбрюкен ", добави германецът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР