Байерн Мюнхен ще даде 100 % от своите качества, за

...
Байерн Мюнхен ще даде 100 % от своите качества, за
Коментари Харесай

Томас Тухел: Байерн ще даде 100 процента от себе си срещу Манчестър Юнайтед

Байерн Мюнхен ще даде 100 % от своите качества, с цел да победи Манчестър Юнайтед в последния си мач от група А в Шампионската лига, макар към този момент обезпеченото първо място, подсигурява старши треньорът Томас Тухел.

Двата тима ще си дадат среща от 22:00 ч. на стадион " Олд Трафорд ". Главен арбитър на срещата е Еспен Еѝскос от Норвегия.

Срещата е доста значима за домакините от Юнайтед, които са на последно място с 4 точки, само че при триумф могат да се надяват до промъкване на осминафиналите, а в другата среща ФК Копенхаген – Галатасарай (Истанбул) се получи еднакъв резултат. Датчани и турци са с по 5 точки и ще прибавят по една още, в случай че не се победят.

Баварците обаче ще се опитат да измият срама от провалянето с 1:5 от Айнтрахт (Франкфурт) в Бундеслигата. Те по този начин или другояче си подсигуряваха 1-ата позиция в потока след 0:0 с Копенхаген вкъщи в последния си мач и към този момент имат 13 точки. Това тъждество тогава постави и завършек на серията от 17 следващи домашен победи в групите на Шампионската лига.

" Наясно съм, че някои хора настояват по какъв начин не сме се хвърлили на 100 % против Копенхаген. Но би трябвало да знаете, че когато един футболист подписва контракт с Байерн или с Манчестър Юнайтед, те подписват контракти, че ще дават 100 % от себе си във всеки един ден. Когато облечеш фланелката на Байерн, вие просто се държите като първенец. Няма различен метод. Ние имаме високи упования, даже и постоянно да сме напрегнат ", съобщи Тухел.

" Ние знаем, че Юнайтед ще даде всичко от себе си, с цел да премине напред. Но ние чакаме нито повече, нито по-малко, а едно топ-представяне и от нашия тим ", сподели още треньорът.

" Надявам се, че ще успеем да се оправим с ентусиазма и силата, които домакините ще вкарат в мача ", разяснява още Тухел.

Той удостовери, че голмайсторът на отбора Хари Кейн ще стартира като титуляр и това ще бъде самобитно завръщане в Англия след прехвърлянето му от Тотнъм през август за хипотетични 100 милиона евро.

" Хари вкарва за нас доста голове и ще се веселя да го видя за нас и тук, в Манчестър. Това е необикновено достижение, че успяхме да доведем капитана на Англия в Германия и да го надигнем против тях в този момент ", приключи експертът.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР