Байерн Мюнхен ще бъде без крайния си защитник Алфонсо Дейвис

...
Байерн Мюнхен ще бъде без крайния си защитник Алфонсо Дейвис
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен пътува за Лисабон без Леон Горецка и Алфонсо Дейвис

Байерн Мюнхен ще бъде без крайния си бранител Алфонсо Дейвис и халфа Леон Горецка за гостуването на Бенфика в Лисабон в мач от Шампионската лига.

Горецка ще отсъства поради простуда, до момента в който Дейвис също е настинал, само че той получава и отмора поради натоварения цикъл в немското състезание в идващите седмици. Това изясни треньорът на отбора Юлиан Нагелсман.

"Леон има простуда и няма да бъде с нас. При Алфонсо няма следи от травма след мача с Леверкузен, само че при него има значи за отмалялост. Поради тази причина има риск от по-сериозна травма. Затова взехме решение да го оставим у дома и да му дадем 3-4 дни отмора ", сподели Нагелсман на конференция преди заминаването на тима.

Треньорът счита, че е значимо тимът да задържи високото равнище, показано при разгрома с 5:1 над Байер Леверкузен в неделя.

Баварците вкараха петте гола за 33 минути - сред четвъртата и 37-ата минута.

"Това е нашият стабилен футбол, който показахме против Леверкузен и би трябвало да покажем още веднъж на следващия ден ", сподели младият експерт.

"Винаги има опция да се вдигне равнището, само че въпросът е дали би трябвало да подвигаме равнището непрекъснато или да го поддържаме високо ". Мисля, че всеки ще е удовлетворен, в случай че против Бенфика покажем равнището от първото полувреме против Леверкузен ", сподели Нагелсман.
Баварците са първи в групата си с две победи от два мача и на две точки пред втория Бенфика.

"Ако създадем това, което желаеме, ще имаме 9 точки от 3 мача и ще бъдем в доста добра позиция в групата ", счита треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР