Байерн Мюнхен ще бъде без Дайо Упамекано, Конрад Лаймер и

...
Байерн Мюнхен ще бъде без Дайо Упамекано, Конрад Лаймер и
Коментари Харесай

Байерн без куп играчи срещу Аугсбург

Байерн Мюнхен ще бъде без Дайо Упамекано, Конрад Лаймер и Йозуа Кимих за баварското дерби против Аугсбург в събота. Тримата получиха травми при успеха с 1:0 вкъщи против Унион Берлин в сряда.

От клуба оповестиха, че бранителят Упамекано е с разтежение на подколенно сухожилие, до момента в който Лаймер е скъсал мускул на левия прасец. Кимих е отвън терените поради травма на лявото рамо, само че няма да има потребност от интервенция.
 Байерн до часове завърши прехвърлянето на бранител от Галатасарай
Байерн до часове завърши прехвърлянето на бранител от Галатасарай

Ето кой е той

" Кони и Упа са отвън игра за няколко седмици. Това явно боли. Трябва да се опитаме да компенсираме неналичието им ", сподели треньорът Томас Тухел на конференция.

Рамото на Кимих би трябвало да бъде обездвижено, и по-късно лекарите ще седят положението му седмица за седмица. Трудно е да се дефинира времева канара за отсъствието на Кимих ", добави Тухел.
 Унион (Берлин) не желае да влиза в скандал с Байерн (Мюнхен)
Унион (Берлин) не желае да влиза в скандал с Байерн (Мюнхен)

Привържениците на баварците издигнаха транспарант против боса на столичани

Байерн също е без Мин Дже Ким и Нусаир Мазрауи, които играят надлежно за Купата на Азия и Купата на Африка. Но Тухел акцентира, че клубът няма да търси нови попълнения.

" Работим върху неща, които имат смисъл за нас. Имаме доверие в нашите сили и в играчите, които са тук. Надяваме се, че Ким и Нусаир Мазрауи ще се завърнат от своите шампионати без травми ", сподели той.

Съобщава се, че Байерн се пробва да подпише със бранителя Саша Боей от Галатасарай, който желае най-малко 30 милиона евро, с цел да освободи 23-годишния френски състезател. Според информацията оферта от 15 милиона евро от Байерн е била отказана от турския тим.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР