Байерн Мюнхен се разделя с двама от директорите си, разкриха

...
Байерн Мюнхен се разделя с двама от директорите си, разкриха
Коментари Харесай

Минути след триумфа: Байерн обяви раздяла с двама директори

Байерн Мюнхен се разделя с двама от шефовете си, разкриха от клуба. Изпълнителният и спортният подобен Оливер Кан и Хасан Салихамиджич ще бъдат уволнени незабавно след края на сезона. Баварците победиха със Сребърната салатиера, само че това няма да избави двамата. 

Във вторник следва заседание на Борда на шефовете на клуба, на което отстраняването на двамата ще бъде официализирано. 

OFFICIAL: Bayern announce Oliver Kahn and Hasan Salihamidžić have been dismissed with immediate effect. Jan-Christian Dreesen takes over as new CEO. Salihamidžić's successor has yet to be found
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
Новият изпълнителен шеф на баварците ще бъде Ян-Кристиан Дреесен. Днес той изгледа онлайн успеха с 2:1 като посетител над Кьолн. Компанията му правеха Херберт Хайнер и Салихамиджич. Все още не е ясно кой ще е заместител на Брацо, като напоследък се спекулира, че това може да бъде Ариен Робен. 

" Решението да се разделим с Оливер Кан беше всичко друго, само че не и елементарно за Надзорния съвет. Въпреки това стигнахме до извода, че би трябвало да намерим нов човек за поста. Бихме желали да благодарим на Оливер Кан за всичко, което направи за Байерн. Той постоянно ще бъде огромна персона за Байерн. Пожелаваме му всичко най-хубаво ", сподели президентът на баварците Херберт Хайнер. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР