Байерн Мюнхен се наложи над Кавазаки Фронтале с минималното 1:0

...
Байерн Мюнхен се наложи над Кавазаки Фронтале с минималното 1:0
Коментари Харесай

Байерн с минимален успех над японци в Токио

Байерн Мюнхен се наложи над Кавазаки Фронтале с минималното 1:0 в контролна среща, играна на Националния стадион в Токио.


Единственото попадение в срещата падна след към четвърт час игра, а негов създател стана Йосип Станишич, който се появи от аварийна пейка при започване на второто полувреме. До края немският първенец удържа нежния си задатък против японския отбор. Отборът на Томас Тухел насочи цели 20 удара към вратата на Кавазаки, само че единствено три от тях бяха точни. От своя страна японците се регистрираха с един-единствен прецизен удар по посока баварската врата.

По този метод мюнхенци се реваншираха за загубата си от първенеца на Англия Манчестър Сити с 1:2. За немския исполин следва нова инспекция, този път с Ливърпул, който ще се организира на Националния стадион в Сингапур. След това Тухел и компания играят последна другарска среща с френския Монако, преди да се изправят против Република България Лайпциг в мач за Суперкупата на Германия на 12 август. Шест дни по-късно отборът стартира отбраната на купата си в Бундеслигата с аудиенция на Илия Груев и Вердер.

За Кавазаки следва мач с Кочи Юнайтед от четвъртия кръг в шампионата за Купата на императора. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР