Байерн Мюнхен се наложи над Динамо под снега в Киев

...
Байерн Мюнхен се наложи над Динамо под снега в Киев
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо вдъхнови Манчестър Юнайтед за важна победа в Шампионската лига

Байерн Мюнхен се наложи над Динамо под снега в Киев
Английският футболен гранд Манчестър Юнайтед реализира извънредно скъпа победа в битката си за продължение към осминафиналите в Шампионска лига. При формалния дебют на краткотрайния управител Майкъл Карик, " алените дяволи " надделяха Виляреал с 2:0 като посетители. Това се случи, откакто огромната звезда на тима – Кристиано Роналдо откри резултата в 78-та минуа, а в 90-та Джейдън Санчо подпечата триумфа.

Победата направи по този начин, че Манчестър Юнайтед излезе на върха в група F с 10 точки и остави на три зад себе си втория Виляреал. За Юнайтед обстановката е относително лека, защото му следва домакинство на швейцарския клуб от тази група, до момента в който Аталанта и Виляреал биха влязли в директен спор за допълнителеното място и мачове в Шампионска лига и напролет.

В същото време Байерн завоюва с 2:1 гостуването си на Динамо Киев и си обезпечи първото място в група " Е " на Шампионската лига. Голяма част от дуела се игра при мощен снеговалеж. Роберт Левандовски даде задатък на баварците, откакто означи феноменално попадение със задна ножица. Кивсли Коман добави едно попадение до почивката. До края  Денис Гармаш върна едно попадение, само че това бе всичко, на което бяха способни домакините.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР