Байерн (Мюнхен) се готви за живот след Мануел Нойер. Опитният

...
Байерн (Мюнхен) се готви за живот след Мануел Нойер. Опитният
Коментари Харесай

Байерн взима палач на Лудогорец за свой нов вратар

Байерн (Мюнхен) се готви за живот след Мануел Нойер. Опитният вратар ще бъде първи избор на вратата на баварския гранд още няколко години, а това лято в Мюнхен би трябвало да дойде неговият правоприемник, който в близко бъдеще ще го замести на вратата.

Клубът демонстрира сериозен интерес към вратаря на Адерлехт, нидерландецът Барт Вербрюген.

" Байерн следи вратаря на Андерлехт Барт Вербрюген. Подготовка за живота след Мануел Нойер. Андерлехт желае над 10 милиона евро за нидерландеца и се надява да го задържи чартърен след продажбата ", пишат белгийските медии и допълват:

" Намерението на Байерн е да го пратят чартърен, само че може би даже на по-високо равнище от белгийското състезание. Все още обаче няма нищо съответно, а британските клубове също демонстрират интерес към вратаря. "

Барт Вербрюген мина през младежката селекция на НАК Бреда. Той е в Андерлехт от 2020 година и е считан за един от най-талантливите млади вратари в света.

Припомняме, че Вербрюген имаше основна роля за изхвърлянето на Лудогорец от плейофите в Лигата на конференциите, откакто хвана всички дузпи на " орлите " в решителното надстрелване сред двата отбора във втория мач.
 Майнц - Байерн 3:1 в Бундеслигата
Нов пестник за Байерн в ерата " Тухел " - загуба като посетител на Майнц

Шокиращо проваляне
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР